branding & identitate

Creăm branduri de succes pentru business-uri din domeniul medicinei dentare. Înainte să faci primul pas pentru promovarea business-ului tău, ai nevoie de un brand care să te identifice în piață. O identitate prin care sa te diferențiezi de concurență. Noi te ajutăm să construiești și să-ți consolidezi identitatea.

„A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.” – Jeff Bezos

Cum se naște brandul? Teoriile general acceptate ne spun că un brand își trage seva din povestea de început a business-ului și să fie congruent cu serviciile și produsele oferite.

scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
scop branding
audiență brand
elemente influență
misiune brand
concept logo
beneficii brand
branding stomatologie & graphic design medicina dentara - Dental Marketing

definire obiective

semantice
grafice

research

concurență
pacientură

design conceptual

brainstorming
schiță

definitivare grafică

forme
culori

stilizare

fine-tuning

elemente identitate

definire listă
design

logo stomatologie, logo medicina dentara & design stomatologie - Dental Marketing

importanța brandului

Concurența dintre companiile din domeniul medicinei dentare este dură. Pentru a ieși în evidență, o clincă dentară trebuie să fie unică și ușor de recunoscut. Un brand puternic stă în spatele fiecărui produs de succes.

Unii s-au obișnuit să creadă că designerii fac toată treaba în domeniul brandingului. Această prejudecată este greșită; specialiștii de marketing sunt cei care dețin know-how-ul complet pentru implementarea unui proiect de branding. Dacă faci marketing fără date din piață, este aproape ca și cum ai șofa legat la ochi. Cu alte cuvinte, un proiect de branding & identitate rulat fără insight-uri din analize ale pieței are șanse mai mici de reușită.

„Design is the silent ambassador of your brand.” Adevarat. Dar, cu toate acestea, un brand puternic depinde nu numai de caracteristicile estetice ale elementelor de marcă, ci de detalii precum mesajul și proiecția emoțională din spatele acestuia. Pentru a crea o identitate de marcă adecvat, designerii trebuie să ia în considerare detalii despre obiectivele de business.

#branding cabinete stomatologice #identitate stomatologie #logo stomatologie

marketing medicină dentară, marketing stomatologie, marketing cabinete stomatologice, marketing clinici dentare, promovare medicină dentară, promovare stomatologie, promovare cabinete stomatologice, promovare clinici dentare, branding stomatologie, optimizare SEO, optimizare SEO stomatologie, optimizare SEO medicină dentară, optimizare SEO cabinete stomatologice, website cabinete stomatologice, website clinici stomatologice, website medicină dentară, strategie marketing stomatologie, strategie marketing medicină dentară, campanii social media, promovare social media stomatologie, tur virtual clinică dentară, tur virtual cabinet stomatologic, tur virtual clinică stomatologică, tururi virtuale 3D – Dental 3D tour, tururi virtuale 360, promovare pentru dentiști

Contact

echipa dental marketing
adresă
400066 Cluj-Napoca
str. Brașov, nr. 2
telefon
+40 770 360 998
e-mail
office@dentalmarketing.ro
Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC