termeni și condiții curs consultanță marketing pentru dentiști

Denumirea programului de consultanță

Programul de consultanță (cursul) marketing și promovare poartă denumirea comercială Dental Education MK.1

Obiectivele programului de consultanță

Scopul programului de consultanță (cursul) Dental Education MK.1 este acela de a oferi consultanță de specialitate în vederea promovării business-urilor de medicină dentară proprietarilor de clinici stomatologice, investitorilor în business-uri de medicină dentară, antreprenorilor dentiști care manageriază clinici de medicină dentară, angajaților acestor structuri precum și oricărei persoane care își dorește să deprindă acest tip de informații în vederea utilizării loc în scop de promovare a unui business de medicină dentară.

Rezervare loc / plată program de consultanță

Plata programului de consultanță de poate face în două modalități:

  • rezervare efectuată prin plată online cu card bancar, pe link-ul securizat oferit de procesatorul de plăți Stripe: https://buy.stripe.com/5kAbIM0MW0Q4btubII
  • rezervare efectuată prin plată cu OP (ordin de plată) în maximum 48 ore de la emiterea facturii fiscale. În cazul în care suma facturată nu se încasează în 48 de ore, Prestatorul are dreptul de  a anula factura și implicit rezervarea locului.
    ATENȚIE! În cazul în care participantul nu prezintă înaintea înregistrării la eveniment, în ziua desfășurării programului un COD QR (vertificat verde COVID-19) care să ateste o schemă de vaccinare completă și validă, Prestatorul va refuza intrarea și prezența participantului la eveniment. În acest caz, costul programului de consultanță nu se returnează!
Locație & date desfășurare și program 

– locația de desfășurare a programul de consultanță: Evenimentul se va desfășura la adresa publicată de către Prestator pe pagina oficiala de prezentare a evenimentului. Click aici pentru a vedea pagina web oficială de prezentare a evenimentului. 
– datele de desfășurare ale programului de consultanță (curs): Datele de desfășurare ale programului de consultanță vor fi publicate / afișate de către Prestator pe pagina oficială de prezentare a programului de consultanță cu cel puțin 30 de zile înainte de ziua / zilele desfășurării evenimentului. Click aici pentru a vedea pagina web oficială de prezentare a evenimentului. 
– programul exact al evenimentului / orarul: Orarul / desfășurătorul programului de consultanță poate să difere de la o ediție la alta. Orarul / desfășurătorul cu intervalele orare generale se va trimite numai participanților confirmați (care au efectuat rezervare) la programul de consultanță, cu cel puțin 48 de ore înainte de începerea programului. Organizatorul / Prestatorul are dreptul de a modifica programul de desfășurare al evenimentului și modulele componente fără notificări către participanți din motive care țin de Prestator, din motive care nu țin de Prestator sau din motive de îmbunătățire permanentă a programului.

Structura cursului, conținut informațional, speakeri, invitați

– Prestatorul Dental Marketing (Smartifact SRL) își rezervă dreptul de a modifica structura cursului fără nici o notificare către participanții confirmați în scopul îmbunătățirii permanente (upgrade) a informațiilor prezentate: eliminari ale unor module promovare pe pagina cursului, modificari ale modulelor, introducere module noi.
– Prestatorul Dental Marketing își rezervă dreptul de a modifica lista speakerilor cât și topicul prezentărilor speakerilor, din motive de indisponibilitate a speakerilor care nu țin de Prestator.
– Prestatorul își rezervă dreptul de a modifica lista speakerilor în scopul înlocuirii anumitor prezentări cu alte prezentări / alți speakeri, în scopul modificării programului de consultanță (curs Dental Education).
– Prestatorul își rezervă dereptul de a modifica programul / orele / intervalele de prezentare ale modulelor cursului oricand, fără notificarea participanților – acest modificări nu vor afecta orele de start și final ale programului de consultanță (curs).

Condiții de participare și securitate COVID-19

– ATENȚIE! Certificatul verde COVID-19 care atestă că participantul este vaccinat cu o schemă completă de vaccinare legală, validată de către organele competente din România, trebuie prezentat obligatoriu înainte de înregistrarea la eveniment. Lipsa certificatului verde care atestă vaccinarea oricărui participant reprezintă un motiv suficient ca Prestatorul să refuze categoric și irevocabil prezența / intrarea participantului la programul de consultanță.
– ATENȚIE! Participanții sunt implicit de acord înainte de efectuarea rezervării că participarea loc la programul de consultanță poate sa fie oprită în cazul în care nu prezintă în momentul înregistrării la eveniment, un cod CERTIFICAT VERDE COVID / COD QR care să ateste o schemă completă de vaccinare finalizată cu cel puțin 10 zile înainte de desfășurarea evenimentului.
– ATENȚIE! Validarea codului QR (CERTIFICAT VERDE COVID) se va efectua cu ajutorul aplicației informatice Check DCC. Numele înscris pe certificatul verde (codul QR scanat cu aplicația Check DCC) trebuie să coincidă cu numele pe care s-a efectuat / confirmat rezervarea.

Politica de anulare a rezervărilor / returnare a costurilor

Locurile rezervate și confirmate nu se pot anula. De asemenea costurile achitate, indiferent de metoda de plată, nu se pot returna.

Asigurarea securității datelor pe parcursul programului de consultanță (GDPR)

Dental Marketing (Smartifact SRL) cunoaște importanța datelor dumneavoastră și se angajează să protejeze confidențialitatea și securitatea acestora. De aceea, este important pentru noi să vă furnizăm într-o manieră integrată și practică informațiile legate de prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în calitate de persoane vizate (clienți, prospecți, parteneri, colaboratori, furnizori, utilizatori ai website-ului www.dentalmarketing.ro, sau alte website-uri deținute de către Smartifact SRL, utilizatori ai aplicațiilor software, ai portalurilor web, ai aplicațiilor mobile deținute de către compania Smartifact SRL) în cadrul prezentei Politici de confidențialitate și securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, aplicabilă pentru scopurile listate mai jos.

Această Politică are scopul de a va oferi informații despre modul în care Smartifact SRL (Dental Marketing) colectează și procesează datele dumneavoastră personale inclusiv prin utilizarea site-urilor web, a aplicațiilor software / portaluri web sau a aplicațiilor mobile (ne referim la orice tip de date pe care le puteți furniza).

Website-urile, aplicațiile software / portaluri web, aplicațiile mobile deținute de  nu sunt destinate copiilor și nu colectăm cu bună știință date referitoare la copii. Este important să citiți această Politică împreună cu orice altă notificare de confidențialitate sau o notificare de procesare corectă pe care o putem furniza în anumite ocazii când colectăm sau preluăm date personale despre dumneavoastră, astfel încât să știți cum și de ce folosim datele dumneavoastră.

Această Politică are aplicabilitate asupra tuturor dispozitivelor utilizate în scopul accesării website-urilor, a aplicațiilor software web-based sau a aplicațiilor mobile deținute de către Smartifact SRL (Dental Marketing), inclusiv dispozitive de tip smart phone, tablete, sau orice alt tip de dispozitiv care înglobează un browser de internet și prin intermediul căruia dumneavoastră puteți accesa website-urile, aplicațiile și portalurile noastre web. În cazul în care nu sunteți de acord cu termenii și condițiile Programului de consultanță vă rugăm să nu vă rezervați loc / să nu vă înscrieți în programul de consultanță și să nu utilizați site-urile  www.dentalmarketing.ro, să nu utilizați aplicațiile software / portaluri web, sa nu utilizați aplicațiile mobile și astfel să nu furnizați datele dumneavoastră către Smartifact SRL.

Conform Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE, Smartifact SRL (Dental Marketing) administrează în condiții de siguranță, cu bună-credință și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră în contextul participării la programul de consultanță sau al vizitării site-ului și / sau achiziționării serviciilor Smartifact SRL.

Vedeți varianta completă a politicii de confidențialitate și protecție a datelor cu caracter personal aplicată de către Dental Marketing (Smartifact SRL), aici.

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC