Creativedental CRMpartnerportofoliuweb developmentmarketing medicina dentara | promovare stomatologie | promovare social media

AMPRENTE DIGITALE / SCANARE INTRA-ORALA

Amprentele digitale sporesc eficienta si acuratetea inregistrarii detaliilor arcadelor dentare si permit dentistilor sa trimita electronic amprenta virtuala catre laborator. Este metoda care a schimbat definitiv modul de comunicare dintre medicul dentist si tehnicianul dentar si a contribuit poate cel mai mult in progresul medicinii dentare inspre epoca actuala a digitalizarii.
https://digiray.ro/amprente-digitale-scanare-intraorala/servicii/amprente-digitale

ANALIZE CEFALOMETRICE

Analiza cefalometrica este folosita in cadrul masuratorilor antropometrice si reprezinta tehnica masurarii dimensiunilor craniale si ale fetei. Dupa cum multi stiu, trasarea manuala nu este doar consumatoare de timp, ci conduce la un risc enorm de inexactitati din cauza unor erori umane inevitabile. Multi medici au apelat acum la masurarea electronica ca modalitate de a economisi timp si de a reduce erorile.
https://digiray.ro/servicii/servicii/analize-cefalometrice

CBCT

Tomografia computerizata cu fascicul conic (CBCT) ofera imagini volumetrice 3D de inalta rezolutie, utilizate in planificarea implanturilor dentare, in ortodontie, chirurgie maxilo-faciala si endodontie, permitand o analiza mai precisa a structurilor osoase și a tesuturilor dentare. Claritatea unei scanari CBCT este comparabila cu scanarea CT medicala, insa avantajul este ca utilizeaza o doza de radiatie mult mai mica, iar detaliile structurilor si orientarea radacinilor dintelui / dintilor este mai mare.
https://digiray.ro/servicii/servicii/cbtc

CEPH (TELERADIOGRAFIA DE PROFIL)

O radiografie cefalometrica (CEPH) consta intr-o radiografie laterala a fetei sau a craniului. Ca si in cazul unei radiografii OPG, radiografia CEPH este utilizata pentru a studia reperele tesutului osos si a tesuturilor moi si se indica pentru pacientii care sunt luati în considerare pentru tratamentul ortodontic si/sau orice reabilitare ce implica modificarea dimensiunii verticale a etajului inferior al fetei.
https://digiray.ro/servicii/servicii/ceph-teleradiografia-de-profil

FOTOGRAFII ORTODONTICE

Fotografiile ortodontice intraorale si extraorale se realizeaza pentru evaluarea, planificarea, urmarirea si documentarea evolutiei tratamentului ortodontic.
https://digiray.ro/servicii/servicii/fotografii-ortodontice

OPG (PANORAMICA)

Radiografia OPG, sau panoramica, ofera medicului o imagine de ansamblu a mandibulei si a maxilarului, a dentitiei asociate, de la radacina la coroana, a sinusurilor maxilare si a articulatiei temporo-mandibulare. Acest tip de radiografie este recomandat in evaluarea initiala a tuturor tipurilor de tratamente stomatologice inclusiv a tratamentelor ortodontice, deoarece se observa atat dintii prezenti, cat si cei neerupti.
https://digiray.ro/opg/servicii/opg-panoramic

 

Client:
DigiRay
An:
2019
Domeniu:
Medicina Dentara
Project:
Software CRM
Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC