clinica dentară DentallPRO București

Clinica DentallPRO Bucuresti, servicii stomatologice

Clienții noștri sunt prioritatea noastră la clinica DentallPRO Bucuresti. Vă oferim servicii dentare de calitate cu o echipă de specialiști. În clinica noastră, ai parte de tratamentul potrivit chiar dacă ești un client individual sau unul business. Punem la dispoziția ta aparatura de ultima generație care respecta standardele internaționale de igiena și sterilizare, locația ultra-centrală, programul extins de lucru și gamă largă de tratamente stomatologice Oricând te hotărăști să ceri o ofertă, ai acces la consultanți cu experiență care te pot ajuta sa alegi.

Estetică dentară DentallPRO Bucuresti

Stomatologia cosmeticăla DentallPRO Bucuresti este, în general, utilizată pentru orice lucrare dentară care îmbunătățește aspectul (dar nu neapărat funcționalitatea) dinților, gingiilor sau mușcăturii. Se concentrează în primul rând pe îmbunătățirea esteticii dentare în culori, poziție, formă, dimensiune, aliniere și aspectul general al zâmbetului.

Estetica dentară este modalitatea de a obține un zâmbet frumos și, de asemenea, unul sănătos. Estetica dentară implică faptul că prin tratamente și metode specifice realiză o finalizare armonioasă a fizionomiei cu un zâmbet frumos.

Zâmbetul frumos face parte din primele aspecte remarcate la o persoană. Putem constata de multe ori că o îmbunătățire a aspectului fizic ridică încrederea în sine, iar zâmbetul face parte din primele aspecte remarcate la o persoană, astfel încât avem posibilitatea de a transfoma dinții frumosi într-o carte de vizită de succes. Cel mai evident aspect al danturii frumoase este culoarea albă și strălucirea sănătoasă, însă nu este singurul. Conform studiilor intreprinse, un zambet frumos și sănătos dezvelește în totalitate conturul dinților anteriori și a celor posteriori până la primii molari, iar marginea incizală este paralela cu marginea buzei inferioare. Un alt element foarte important în frumusete este proporția.

Tratament stomatologic cu laser, clinica DentallPRO Bucuresti

Laserul este o tehnologie incorporata în tratamentele stomatologice în urma 30 de ani și a adus un plus de eficienta, rapiditate și confort, atât pacienților, cât și medicilor stomatologi. În prezent, tot mai multe cabinete folosesc laserul și costul acestor tratamente tinde să scadă. În plus, pe viitor se prevede posibilitatea laserului de a înlocui freza tradițională, fapt ce practic va elimina principala sursă a anxietății pacienților care ezita să meargă la stomatolog.Laserul (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation = amplificarea luminii prin stimularea emisiilor de radiații) funcționează cu ajutorul energiei luminii și poate acționa ca instrument de secționare a țesuturilor, poate evapora lichidul din țesuturi, întări lipirea dintre obturație și dinte, spori efectul agenților de albire dentara sau elimina bacteriile din pungile parodontale.Lumina laserului diferă de alte lumini prin mono-cromatism și prin coerenta undelor de lumina. Culoarea unica și egalitatea undelor luminii fac ca laserul sa fie o sursa de energie unica și eficienta. Diferitele tipuri de laser sunt denumite în funcție de materialul aflat în centrul dispozitivului, numit cavitate optica. Acest centru este format din elemente chimice, molecule și compuși, fiind numit și mediu activ. Acesta poate fi un recipient cu gaz (cum ar fi dioxidul de carbon), un cristal (Nd:YAG, Er,Cr:YSGG sau Er:YAG) sau un semiconductor solid (diode). Stimularea mediului activ generează o lungime specifica de unda de radiații neionizate. Câteva lasere emit lumina vizibila – pentru detectarea cariilor, însă aproape toate laserele chirurgicale emit lumina infraroșie invizibila.

Efectul tratamentului cu laser

Datorita absorbției diferite a energiei laser de către țesuturi, fiecare lungime de unda are un efect unic asupra structurilor dentare. Unele lasere sunt absorbite doar de sânge și țesut pigmentat, în timp ce altele sunt absorbite de apa și țesuturile dure, precum smalțul, dentina și osul. Având în vedere aceste lucruri, putem clasifica lungimile de unda astfel:
• Laserul cu diode si cel Nd:YAG acționează asupra pigmenților din țesuturi, agenților patogeni și asupra țesuturilor inflamate și vascularizate.
• Lasere cu dioxid de carbon evapora moleculele de apa din țesuturi, celule și agenți patogeni.
• Lasere Erbiu (Er,Cr:YSGG si Er:YAG) evapora apa din straturile superioare ale tesuturilor moi si a celor dure, avand emisii foarte scurte.In urma absorbtiei luminii laserului, in tesuturi are loc o reactie termica ce variaza in functie de parametrii instrumentului si de proprietatile optice ale tesutului, temperatura ajungand la 50°C pentru dezactivarea bacteriilor, 60°C pentru hemostaza si pentru indepartarea tesuturilor inflamatorii ale bolilor parodontale, sau chiar 100°C pentru incizia si excizia tesuturilor.Laserul poate declansa si reactii chimice, cum ar fi intarirea rasinilor compozite, desfacerea lipiturilor chimice si descompunerea elementelor chimice pentru dezinfectarea pungilor parodontale si a canalelor radiculare. Sunt anumiti pigmenti biologici care devin fluorescenti atunci cand absorb lumina laser – fapt utilizat in detectarea cariilor. Laserul poate fi utilizat si ca biostimulator, avand efect de grabire a vindecarii, ameliorare a durerii, stimulare a productiei de colagen si efect antiinflamator general. Asupra tesutului dentar, energia pulsata laser produce unde de soc ce are efect abraziv sau pulverizator.Printre tratamentele si procedurile stomatologice ce utilizeaza laserul se numara: detectarea cariilor, obturatii dentare (inclusiv preparatia dintelui), tratamentul hiperestehiei dentinare (laserul sigileaza tubii dentinari), gingivectomie si gingivoplastie (reconturarea gingiei), frenectomie si frenoplastie, tratamentul aftelor bucale, albire dentare, regenerarea nervilor, indepartarea tumorilor benigne, analiza tesuturilor dentare si a celor gingivale.Potentialul laserului de a imbunatati tratamentele stomatologice depinde de capacitatea medicului de a controla puterea si timpul de expunere a tesuturilor dentare, precum si orientarea tratamentului doar spre zona tinta, fara a afecta si tesuturile inconjuratoare.

Beneficiile tratamentelor stomatologice cu laser

• procedurile realizate cu laserul nu necesita șuturi;
• unele tratamente nu necesita anestezie dentara;
• datorita faptului ca unda de energie coaguleaza vasele de sange, laserul reduce sangerarea;
• undele laserului sterilizeaza campul operator, astfel incat riscul infectiilor bacteriene este redus;
• leziunea tesuturilor inconjuratoare este redusa;
• laserul ajuta la regenerarea țesuturilor și la vindecarea mai rapida a rănilor;
• capacitatea de a selecta cu precizie țesutul bolnav;
• laserul poate fi utilizat în siguranță pentru copii și femei însărcinate;
• îmbunătățirea vizualizării câmpului chirurgical;
• reducerea disconfortului și a inflamației postoperatorii.Dezavantajele utilizarii laserului in stomatologie
• Laserul nu poate fi utilizat in cazul unor proceduri uzuale, cum ar fi obturarea cariilor interdentare, cariilor din jurul unor obturatii mai vechi sau a cariilor de dimensiuni mari, care necesita preparatie pentru coroana. La fel si in cazul indepartarii coroanelor si a obturatiilor de amalgam, sau a preparatiei dintilor pentru punti dentare.
• Tratamentele cu laser au un cost relativ ridicat si necesita pregatire superioara din partea medicului stomatolog.
• Exista riscul de supraincalzire a tesuturilor si de producere a emboliei de aer.
• Incapacitatea laserelor cu erbiu de a înlătura restaurațiile metalice.

Implant Dentar

Implanturile dentare reprezintă cea mai moderna și eficienta soluție de înlocuire a dinților pierduți. Fie ca pierdem un dinte, mai multi dinți sau chiar toți dinții, implanturile și tehnicile moderne de implantologie pot face minuni. Astfel, pacienții nu mai sunt nevoiți sa sacrifice dinții naturali pentru a ancora lucrări de tipul punților dentare, nu se mai folosesc de proteze mobile care creează un permanent disconfort, ci pot beneficia de dantura fixa, ancorata pe implanturi, care arata și se simte la fel ca și dinții naturali. Pierderea dinților reprezintă o adevărată problemă, chiar dacă înlocuirea acestora, din păcate, este frecvent amânată sau chiar ignorată.

Reconstrucția este formată din doua segmente unul intra-osos (implantul) și unul supra-osos numit bont protetic.
Deasupra bontului protetic se ancorează o coroană, o punte sau o proteză. Restaurarea danturii pe implanturi aduce beneficii estetice și funcționale extraordinare, pacientul ne percepând senzația de „artificial”. În scurt timp de la inserare, acesta uita ca de fapt a pierdut în acel loc un dinte.

Albirea Dinților la clinica DentallPRO Bucuresti

Alege o procedură profesională eficientă, ce nu-ți afectează smalțul dentar și-ți oferă un zâmbet de invidiat. În cabinetul stomatologic, profilaxie declanșată de periuța de detartraj sau prin profijet, ce acționează prin pulverizarea soluției de bicarbonat de albirea este mult mai rapidă, deoarece dentistul utilizează un agent de albire concentrat (după protejarea gingiilor și a țesutului înconjurător cu o barieră specială). În plus, el folosește lampă de albire, laser sau unii agenți termici pentru rezultate mai rapide. Acest tratament este numit „albire în cabinet“. În clinica DentallPro Bucuresti efectuăm mai multe proceduri de albire profesională, dintre care:Albirea mecanică cu Profijet bazată pe bicarbonat de sodiu în profilaxia convențională. Albirea cu lampă Gnatus, albire chimică ce constă într-un kit de albire cu alegerea nuanței culorii dorite și foto-polimerizare cu lampă. Albirea cu aparat laser constă într-un agent de albire ce conține peroxid de hidrogen în combinație cu sistemul laser, în vederea accelerării procesului de albire. Această metodă acționează prin pasta de sodiu pe dinte, printr-o abraziune mecanică fină, eficientă pentru dinții cu pigmentații, colorați de tutun, ceai sau alte alimente.

Avantajele albirii dentare la DentallPRO Bucuresti

Cel mai important este consultul de specialitate, efectuat de către un medic dentist. Indicațiile albirii chimice sunt pentru pacienți cu starea de sănătate a dintelui bună, lucru ce va fi evaluat de către medicul dentist. Nu vor fi efectuate tratamente de albire chimică pe dinții cariați, pe lucrări protetice sau pe dinții cu grad mare de îngălbenire (în urma unui tratament medicamentos, de exemplu: tratamentul cu tetraciclină), pe dinți cu sensibilitate dentară crescută sau cu infecții ori fisuri. Avantajele albirii chimice sunt: procedura rapidă într-o singură ședință, tratament fără durere, nu necesită anestezie, albire de durată. Albirea unui singur dinte este recomandată atunci când acesta este devitalizat (scos nervul), ceea ce duce în timp la schimbarea culorii. Avantajele albirii pe ambele arcade sunt oferite de o culoarea uniformă și de cost. Nu există riscuri de sănătate în urma albirii chimice, deoarece nu vor fi nici inhalate, nici înghițite substanțele chimice. de 50 de minute. Albirea cu laser are o durată de 15 minute.

Durata unui tratament la DentallPRO Bucuresti

Diferențele între albirea cu laser și celelalte tipuri de albire sunt: procedura rapidă (o ședință de 20 min. ambele arcade), inexistența sensibilității după tratament, eficiența maximă a rezultatului, îndepărtarea celor mai dificile pete de pe dinți cauzate de cafea, tutun, coloranți din alimente. Lumina emisă de laser este filtrată astfel încât căldura emanată nu irită pulpa dentară și nu dăunează țesutului moale (gingia) ca în cazul altor proceduri de albire. Laserul înseamnă eficiență, confort și rapiditate. Tratamentul pentru albirea clasică durează aproximativ 40-45 de minute. Albirea chimică durează în jur Dacă se urmează corect indicațiile post-tratament (legate de alimentație, cafea, tutun, vin roșu), rezultatul este unul de lungă durată. Pacientul trebuie să știe că o perioadă după albire trebuie să evite alimentele cu coloranți și să întrețină o igienă corespunzătoare prin folosirea pastelor de dinți pe bază de fluor și a apelor de gură indicate de către medicul stomatolog. Tratamentul de albire este recomandat doar în cazul dinți- lor sănătoși, nu al dinților cu carii, cu sensibilitate dentară accentuată sau al lucrărilor protetice. Smalțul dentar nu are de suferit în urma procedurilor de albire, iar sensibilitatea putând apărea în unele cazuri pentru o zi, maximum două.

 

Scrie un comentariu

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC

dental
medica
derma
optica