Derma Marketing

marketing pentru clinici de dermatologie, chirurgie estetică și saloane de înfrumusețare

SURSA: website Derma Marketing

strategie de marketing
dedicată pentru dermatologie

Dezvoltăm strategii de marketing pentru dermatologie și chirurgie plastică. Înainte de a începe planificarea în vederea promovării serviciilor și produselor tale, este nevoie să înțelegem cât mai bine business-ul. Este imposibil să avem rezultate fără să cunoaștem business-ului și obiectivele de business. #strategie marketing stomatologie #promovare dermatologie #promovare chirurgie plastică #optimizare SEO dermatologie #promovare social media #campanii social media #Facebook #Instagram #Google #Youtube

“Marketing without data is like driving with your eyes closed.” – Dan Zarrella

Zarrella este un marketing guru în promovare social media, autor a patru tratate de referință în marketing: The Science of Marketing, Zarrella`s Hierarchy of Contagiousness, The Social Media Marketing Book și The Facebook Marketing book.

 

web development
website pentru dermatologie

Dezvoltăm website-uri de prezentare pentru clinici dermatologice și de chirurgie plastică.. Dezvoltăm soluții software web-based in Cloud – pentru gestionarea proceselor operaționale și aplicații mobile native și cross-platform.

“The importance of a website for marketing extends to every aspect of your digital marketing strategy. As the backbone of your online presence, every type of communication, piece of content, or advertisement that you put online will drive the consumer back to your website.” – Sherman Standberry

 

SEO dermatologie
optimizare SEO pentru dermatologie

Implementăm servicii SEM (search engine marketing) și optimizare SEO pentru clinici medicale de dermatologie, chirurgie plastică și clinici de înfrumusețare; într-un cuvânt, optimizari Google SEO pentru medicină! Ne focusăm pe optimizări Google SEO și livrăm rezultate prin pachetul Derma SEO, un pachet de optimizare dedicat pentru cabinete medicale și clinici dermatologie, de chirurgie plastică și înfrumusețare.

“Derma SEO” îți spune ceva? Nu? Google it!” 

Concurența în rândul clinicilor dermatologice și de chirurgie estetică migrează spre mediul online. Experiența noastră provenită din colaborarea cu multe cabinete medicale și clinici stomatologice pe parte de optimizare SEO, ne-a ajutat să dezvoltăm un pachet Google SEO prin care garantăm performanță. Măsurăm permanent indicatorii de performanță pentru optimizare SEO și lunar formulăm recomandări de optimizare website în funcție de evoluția indicatorilor, de modificarea algoritmilor de crawling ai Google și stadiul în care ne aflăm pentru atingerea obiectivelor de SEM (Search Engine Marketing) și SEO (Search Engine Optimization).

promovare social media (SMM)

Instrumentele de social media marketing reprezintă metode puternice pentru promovarea oricărui tip de business. Clienții tăi interacționează deja cu piață prin intermediul social media. Dacă nu comunici direct cu publicul tău pe aceste canale de comunicare ultra-utilizate Facebook, Instagram, Youtube, Waze, LinkedIn sau Pinterest, poți pierde jocul! Marketingul prin social media poate aduce succes remarcabil business-ului tău cu resurse limitate.

#promovare social media dermatologie #promovare Facebook #promovare Instagram #promovare Youtube #promovare chirurgie plastică #promovare Google #tururi virtuale Dental 3D Tour #optimizare SEO dermatologie #campanii social media

 

branding & identitate

Creăm branduri de succes pentru business-uri din domeniul medical în general, dermatologie și chirurgie plastică în special. Înainte să faci primul pas pentru promovarea business-ului tău, ai nevoie de un brand care să te identifice în piață. O identitate prin care sa te diferențiezi de concurență. Noi te ajutăm să construiești și să-ți consolidezi identitatea.

“A brand for a company is like a reputation for a person. You earn reputation by trying to do hard things well.” – Jeff Bezos

Cum se naște brandul? Teoriile general acceptate ne spun că un brand își trage seva din povestea de început a business-ului și să fie congruent cu serviciile și produsele oferite.

SURSA: website Derma Marketing

19 comments

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC