Dentosan Med


Implantul dentar este singura soluție de tratament care înlocuiește unul sau mai mulți dinți lipsă și care redă în proporție de 99% funcționalitatea dintelui.


Fațetele dentare sunt foițe subțiri de ceramică care se lipesc pe suprafața dinților după șlefuirea unei suprafețe foarte subțiri a smalțului.


Coroanele dentare sunt dispozitive protetice fixe care sunt utilizate atunci când pacientul prezintă unul sau mai multi dinți lipsă.


Aparatele dentare corectează poziția dinților și a arcadelor, crează spații între dinți, corectează mușcătura și ajut


Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile pentru suplinirea dinţilor lipsă.


Endodonția este specialitatea stomatologică care se ocupă cu studiul și tratamentul afecțiunilor pulpei dentare și a parodonțiului apical .


Chirurgia orală se concentrează pe diagnosticul și tratamentul chirurgical al bolilor dentare, leziunilor și defectelor, legate de aspectele funcționale și estetice ale feței, gurii, dinților și maxilarelor.


Albirea dinților este cel mai cunoscut și folosit procedeu de estetică dentară. Tratamentele pentru albirea dinților cu ajutorul lămpii Beyond Polus este sunt % sigure.

PROFILAXIE DENTARĂ


Profilaxia dentară este specialitatea medicinei dentare care își propune interceptarea și tratarea precoce a bolilor care afectează cavitatea bucală.


Plasma PRF conține o concentrație mare de fibrina, factori de creștere care promovează proliferarea, chemotaxia și diferențierea celulelor, procese esențiale în osteogeneză.


Pedodontia este specialitatea stomatologica ce are in vedere profilaxia si tratamentul afectiunilor specifice dentitiei temporare si a dentitiei permanente.


Cariile dentare apar atunci cand smaltului dintilor, stratul dur al dintilor, este distrus.

 

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC