Dental Garant București

SURSA INFORMATII / TEXTE: pagina web Dentocalm, www.dentalgarant.ro
SURSA IMAGINI: clinica dentară Dental Garant

La Dental Garant știm cât de important este un zâmbet stralucitor și cât de greu este să nu îl poți pune in valoare așa cum îți dorești.
Pentru că suntem aici doar pentru tine, te vei bucura de un grad ridicat de profesionalism, de la modul în care îți tratăm problemele dentare până la rapiditatea cu care o facem.

clinica dentara Dental Garant, stomatologie Bucuresti

Dental Garant vă pune la dispoziție tratamente complete de stomatologie generală, estetică şi implantologie dentară, efectuate de specialiști în toate domeniile medicinei dentare.
Scopul nostru este de a vă oferi servicii stomatologice de cea mai înaltă calitate și de a stabili relații de înțelegere reciprocă, de respect şi încredere între pacient și medic.”

 

TRATAMENTE STOMATOLOGIE BUCUREȘTI

Estetică dentară: fațete dentare & coroane dentare

Fațete Dentare E-Max

Pierderea de substanta dentara, de obicei prin carie, dar si prin diverse traumatisme limitate, poate fi compensata cu ajutorul obturatiilor – asa numitele “plombe”. Materialul utilizat cu predilectie este compozitul dentar fotopolimerizabil, cu calitati estetice corespunzatoare. Procedura de aplicare a unei obturatii este una dintre cele mai simple manopere, realizabila intr-o singura sedinta, cu sau fara anestezie.

Coroane Dentare E-Max

Coroanele acopera in totalitate dintele si sunt optiunea corecta in cazul unor leziuni intinse sau a dintilor tratati endodontic ( cu obturatii de canal). E-Max este o ceramica de calitate si folosita in timpul tratamentului, duce la rezultate de calitate. Din toata gama de ceramica presata existenta, ceramic E-Max (Ivoclar) este considerata cea mai buna in momentul de fata.

 

Implanturi dentare București & chirurgie orală

Implanturi Dentare

Implanturile dentare sunt piese (șuruburi) care se introduc direct în os, înlocuind rădăcina unui dinte extras, fiind principala indicație de tratament în cazul pierderii dinților, înaintea restaurărilor prin punți dentare.

Implanturile prezintă avantaje indiscutabile, de la respectarea anatomiei (joacă rolul unei rădăcini artificiale ce înlocuiește dintele extras) și până la protecția dinților învecinați, care nu mai trebuie șlefuiți, precum în cazul punților dentare.

Servicii:

 • Implant Alpha Bio;
 • Implant Bredent;
 • Implant MIS C1;
 • Implant Paltop;
 • Implant Straumann;
Sistem SKY Fast&Fixed

Sistemul SKY Fast&Fixed este un concept terapeutic introdus de firma germană Bredent, care permite extracția dinților, inserarea implanturilor și protezarea imediată cu o lucrare fixă într-o singură zi.

Sinus Lifting

În interiorul oaselor maxilare superioare există niște cavități – sinusurile maxilare. În cazul în care înălțimea osului aflat sub aceste cavități este prea mică și implantul ar pătrunde în sinus în timpul inserării este nevoie de o intervenție suplimentară – lifting-ul de sinus.

Intervenția de lifting de sinus este o manoperă predictibilă, absolut necesară în cazul resorbției osului din zonele molarilor și, uneori, a premolarilor superiori.

clinica dentara Dental Garant, stomatologie Bucuresti

Proteze dentare București

Protetică Dentară

Dental Garant asigură soluții de cea mai înaltă precizie și calitate în domeniul proteticii, precum:

 • Coroană ceramică total fizionomică
 • Coroană total fizionomică pe suport de zirconiu
 • Proteze dentare mobile sau fixe
 • Punți dentare ceramice pe suport zirconiu și pe suport metalic.

Coroanele dentare sunt acele lucrări protetice care acoperă partea vizibilă a dinților. Ele au mai multe funcții, îndeplinind următoarele roluri:

 • Estetic – ce ține de integrarea cu restul dinților din punct de vedere mărime, formă sau culoare;
 • Masticator – care se referă la faptul că masticația trebuie să se poată realiza confortabil;
 • Fonetic – este necesar pentru ca vorbirea persoanei să nu fie afectată în urma operațiunii;
 • Rezistență – coroana trebuie să mențină sau chiar să întărească rezistența unui dinte pe care îl acoperă.

Servicii:

 • Coroană metalo ceramică total fizionomică
 • Coroană metalo ceramică / implant
 • Coroană provizorie
 • Fațetă ceramică presată E-max
 • Fațetă ceramică presată E-max premium.

 

Tratamente endodontice / tratamente de canal

Tratamente Endodontice La Microscop
 • Tratament endodontic dinte monoradicular cu microscop
 • Retratament endodontic dinte monoradicular cu microscop
 • Tratament endodontic dinte biradicular cu microscop
 • Retratament endodontic dinte biradicular cu microscop
 • Tratament endodontic  dinte pluriradicular cu microscop
 • Retratament endodontic dinte pluriradicular cu microscop.

 

Tratament parodontoza Bucuresti

Parodontologie

Dental Garant asigură tratamentul corect și complet al afecțiunii parodontale, prin chiuretaj subgingival închis, deschis sau laser, în funcție de condițiile specifice fiecărui caz în parte. În plus, aici veți găsi răspunsul problemelor ridicate de parodontoză și sub forma tratamentelor coadjuvante.

 

Tratamente ortodontice & aparate dentare București

Ortodonție

Când vine vorba despre ortodonție, ne referim la alinierea și îndreptarea dinților, problemă des întâlnită în rândul copiilor și a adolescenților, însă nu numai. Este necesar ca dinții să se încadreze în mod armonios pe bazele osoase ale maxilarelor fiindcă, în caz contrar, atât suprasolicitarea, cât și absența solicitărilor în timpul masticației conduc în timp la ramificarea problemelor dentiției pacientului.

Dental Garant oferă pentru tratamentul ortodontic:

 • Aparat fix ceramic
 • Aparat fix metalic
 • Aparat fix safir
 • Aparat lingual incognito
 • Aparat lingual
 • Aparat mobil.

 

Stomatologie pediatrica București

Pedodonție

Pedodonția este specialitatea stomatologică ce are în vedere profilaxia și tratamentul afecțiunilor specifice dentiției temporare (extracții, fluorizări, sigilări) și a dentiției permanente la adolescent. Copii prezintă necesități specifice și probleme dentare diferite față de cele ale adulților, fiind nevoie să fie tratați de medici specialiști în stomatologia pediatrică, într-o ambianță care îi va face să se simtă în largul lor.

 

Plasmolifting 

Plasmolifting

Procedura de plasmolifting se utilizează în stomatologie în cazul parodontitei marginale cronice generalizate, parodontitei localizate, alveolitei postextracționale, periimplantitei, dar și în profilaxia bolilor parodontale.

Acțiunea sa se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite este, în prezent, una dintre puținele posibilități de dirijare a cicatrizării rănilor, precum și de prevenire a infectării, fără folosirea substanțelor medicamentoase.

clinica dentara Dental Garant, stomatologie Bucuresti

 

Scrie un comentariu

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC

dental
medica
derma
optica