AdvertisingCreativedental CRMDesignmarketing strategypartnerportofoliuweb developmentmarketing medicina dentara | promovare stomatologie | promovare social media

clinica dentară DentArt Consulting București

SURSA: website DentArt Consulting

Estetică dentară

Folosim metode profesionale de îngrijire orală care au ca scop îmbunătățirea aspectului gurii, dinților și a zâmbetului dumneavoastă.

Implanturi dentare

Implantul este un dispozitiv fabricat din titan care se inserează în os, cu scopul de a înlocui rădăcina naturală a dintelui. Acesta înlocuiește rădăcina, urmând ca pe el să se realizeze coroana dentară definitivă.

Aparate dentare

Aparatele dentare sau ortodontice sunt dispozitive care se utilizează pentru a îndrepta, alinia sau corecta poziția dinților pe arcade.

Parodontologie

Tratăm structurile de susținere a dinților, precum și afecțiunile acestora. Țesuturile de susținere sunt cunoscute sub numele de parodonțiu și includ gingia, osul alveolar, cimentul și ligamentul parodontal.

Proteze dentare

Protezele dentare sunt lucrări protetice mobile pentru suplinirea dinților lipsă. Nu oferă aceeași senzație ca dinții naturali, necesită timp de acomodare, îngrijire specială și controale periodice la stomatolog.

Pedodonție

Oferim diagnostice și tratamente stomatologice pentru copii, vizând atat dinții de lapte cât și dinții permanenți tineri.

Endodonție

Ne ocupăm de prevenirea, diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor datorate pulpei dentare.

Odontologie

Odontologia tratează leziunile carioase și cele necarioase ale dinților (fracturi, distrofii sau leziuni de uzură dentară).

Ocluzologie

Ocluzologia se ocupă de contactul dintre dinții celor două arcade. Acestea trebuie să aibă o anumită distribuție, astfel încât în final, dinții să fie încarcati cu aceeași forță rezultând o mușcătură corectă.

Chirurgie orală

Diagnosticăm și tratăm patologia țesuturilor dure și moi ale cavității orale (gurii).

Tratamente stomatologice

Clinica noastră oferă o gamă largă de tratamente stomatologice adaptate nevoilor dumneavoastă.

Profilaxie stomatologică

Profilaxia previne afecțiunile dentare prin controale periodice la stomatolog și utilizarea unei igiene dentare corecte.

53 comments

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC