www.dinstitute.ro

Clinica stomatologica Dinstitute

„Clinica stomatologică D’institute este un vis devenit realitate; o unitate medicală concept, un loc în care pacienții vin cu drag și se simt ca acasă. D’institute este un spațiu digital primitor si modern, umanizat de o echipă pe masură. D’institute suntem noi, oamenii din spatele conceptului. Ne ghidăm după două idei care prefigurează cel mai bine identitatea clinicii noastre dentare: “Go Digital” și “One Session Dentistry”. Cabinetele stomatologice sunt dotate cu echipamente de ultimă generație. Laboratorul integrat de tehnică dentară digitală dispune de dotări ultramoderne. Echipamentele de imagistică 3D sunt cele mai performante din tot ce există disponibil în piață.

Iubim tehnica stomatologică digitală și încercăm mereu să integrăm cele mai performante tehnologii, de la scannere intra-orale la imprimante dentare 3D. Toate acestea scurtează timpii de lucru și aduc ultra-precizie în munca noastră de zi cu zi. Astfel tu vei beneficia de lucrări dentare mai performante și finalizate mult mai repede în comparație cu lucrările realizate prin tehnicii stomatologice clasice. Suntem deci, o mare familie! Petrecem foarte mult timp în clinică. Ne dorim să formăm o echipă profesionistă, primitoare și prietenoasă, astfel încât voi, pacienții noștri, să reveniți la tratamente cu zâmbetul D’institute pe buze. Colaboram interdisciplinar în majoritatea cazurilor, cu scopul de a identifica mereu cele mai bune posibilități de tratament pentru tine.”

 

servicii / tratamente stomatologice

ESTETICĂ DENTARĂ: Reabilităm sau îmbunătățim componenta fizionomică a aparatului dento-maxilar, cu ajutorul tehnologiilor de ultimă oră – dotări standard în clinica stomatologică D`Institute. #stomatologie digitală #fațete dentare #goDigital #clinică stomatologică D`Institute. #stomatologie digitală #fațete dentare #goDigital #clinică stomatologică D`Institute

ALBIRE DENTARĂ: Îți oferim soluții profesionale de albire dentară. Implementăm proceduri cu rezultate garantate pentru albirea dinților. Suntem recunoscuți pentru îmbunătățiri cosmetice în rândul pacienților noștri cărora le oferim distinsul “Hollywood smile”.

PROTETICĂ DENTARĂ: Efectuăm reabilitări complexe ale arcadelor dentare, prin intermediul unor dispozitive medicale – proteze dentare. Îți oferim o dantură echilibrată din punct de vedere funcțional și estetic, prin restabilirea integrității aparatului dento-maxilar. #stomatologie digitală #goDigital #D`Institute dental clinic

IMPLANTOLOGIE: Nu trebuie să suferi experimentând efectele dinților lipsă. Implanturile dentare D`Institute constituie metode foarte eficiente de înlocuire a dinților lipsă. Utilizăm cele mai noi tehnologii de implanturi dentare, pentru a reda zâmbetele pacienților noștri.

LABORATOR DIGITAL DE TEHNICĂ DENTARĂ: Prin laboratorul digital de tehnică dentară, oferim soluții optime pentru lucrările de care ai nevoie. Garantăm cel mai înalt nivel optic și funcțional pentru lucrările pe care le efectuăm cu ajutorul tehnicienilor noștri experimentati și talentați.

ENDODONȚIE: Îți oferim tratamente endodontice / tratamente de canal concepute pentru a promova vindecarea dinților și care au ca scop prevenirea extracțiilor dentare. Utilizăm microscop electronic de ultimă generație pentru precizie maximă, siguranță și încredere.

CHIRURGIE DENTO-ALVEOLARĂ: Prin chirurgia dento-alveolară rezolvăm chirurgical probleme complicate ale sistemului dento-maxilar: granuloame apicale, chisturi maxilare, molari de minte, extracții dentare dificile, abcese periosoase, tratamente chirurgicale protetice, chirurgie parodontală, augumentări osoase, sinus lift.

PARODONTOLOGIE: Prin tratamentele parodontale vizeazăm însănătoșirea ţesuturilor parodontale. În urma tratamentelor de dezinfecție a cavității orale, monitorizăm periodic sănătatea gingiilor și facem igienizări profesionale care ajută la menținerea sănătății orale. #stomatologie digitală #goDigital #D`Institute dental clinic

TERAPII LASER: Tratamentele stomatologice cu laser se utilizează cu succes pentru a trata o serie de afecțiuni dentare. Terapia cu laser oferă beneficii uriașe pacientului, oferind un confort îmbunătățit, o vindecare mai rapidă și, în unele tratamente, rezultate mai bune.

ORTODONȚIE: Tratamentele ortodontice cu aparate dentare ne ajută să corectăm anomalii denxto-maxilare, să redăm funcționalitatea mușcăturii și să îmbunătățim aspectul zâmbetului. Pentru atingerea unui obiectiv “Hollywood smile” de multe ori este nevoie să aplicăm aparate dentare în prima etapă de tratament, pentru corectarea anomaliilor. #stomatologie digitală #goDigital 

RADIOLOGIE DENTARĂ: Îți oferim servicii de imagistică stomatologică 2D si 3D: radiografii și tomografii dentare și maxilo-faciale. Utilizăm tehnologie radiologică de ultimă generație. Pentru că am internalizat serviciile de radiologie dentară, nu mai este nevoie ca tu să te deplasezi în altă clinică stomatologică pentru examenele radiologice. #stomatologie digitală #goDigital #D`Institute dental clinic

PROFILAXIE DETARTRAJ CU ULTRASUNETE: Dantura ta are nevoie de îngrijire permanentă pentru un zâmbet sănătos (periaj, detartraj) . Profilaxia dentară este o metodă de tratament foarte simplă și ușor de accesat. Scopul profilaxiei este de a preveni apariția cariilor dentare și a bolii parodontale. #stomatologie digitală #goDigital #D`Institute dental clinic

CLEAR ALIGNERS: Această tehnologie reprezintă alternativa estetică și minim invazivă la aparate dentare clasice. Tratamentulele cu clear aligners – de la Invisalign, utilizează gutiere transparente, customizate pentru fiecare caz în parte. Scopul gutierelor clear aligners, la fel ca și în cazul aparatelor ortodontice “clasice”, este alinierea dinților și corectarea ocluziei.

Scrie un comentariu

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC

dental
medica
derma
optica