fbpx
 

CriniDent Craiova – partener Dental Marketing

Implantologie Craiova

Serviciul de implantologie în Craiova este realizat prin metoda clasică și de asemenea, prin apelarea la procedura modernă fast & fixed. Aceasta presupune un serviciu de reconstrucție totală a danturii, totul realizându-se într-un timp scurt.

 

Protetică dentară

Clinica stomatologică CriniDent are o colaborare foarte bună cu laboratoarele de tehnică dentară din oraș, astfel încât să poată oferi pacienților proteze dentare și alte tipuri de lucrări realizate numai din materiale de bună calitate.

 

Chirurgie dento-alveolară

Contrar așteptărilor, operațiile dentare nu trebuie să fie dureroase pentru pacient. Astfel, dacă în clinica dentară există medici stomatologi excelent pregătiți, intervențiile chirurgicale se pot executa corect și fără durere.

 

Ortodonție (aparate dentare clasice și invizibile)

Ai nevoie de un ortodont în Craiova? În cazul unor dinți înghesuiți care se dovedesc dificil de curățat, este recomandat un tratament ortodontic care ajută la obținerea unei danturi frumoase și sănătoase.

 

Parodontologie

Specialiștii CriniDent apelează la tratamente pentru boala parodontală care se bazează pe tehnologie modernă. Aparatul susținător al dintelui poate fi distrus de anumite boli, insă, aplicând tratamentul corespunzător, acesta poate fi vindecat.

 

Profilaxie și igienă orală

Prevenția este importantă întrucât reduce riscul apariției cariilor, durerilor de dinți, a afecțiunilor parodontale, precum și a pierderii dinților. Astfel, din procesul de prevenție face parte și detartrajul.

 

Endodonție

Endodonția este specialitatea stomatologică care are drept scop tratarea canalului radicular. Astfel, scoaterea nervului este un proces complex și are în vedere mai multe acțiuni.

 

Estetică dentară

Estetica dentaraă reprezintă un serviciu pentru pacienții care nu vor doar dinți sănătosi, ci și frumoși, cu o formă adusă aproape de perfecțiune.

 

Albirea dinților

Albirea dinților reprezintă un procedeu stomatologic estetic care rezultă prin expunerea dentinei de sub smalțul dinților, la peroxidul de hidrogen (H2O2).

 

2 comments

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC