AdvertisingCreativedental CRMDesignmarketing strategypartnerportofoliuweb developmentmarketing medicina dentara | promovare stomatologie | promovare social media

clinica dentară Alverna Dental Studio

 

Alverna Dental Studio oferă servicii diverse, pentru o categorie amplă de afecțiuni stomatologie ce se implementează de către o echipă de medici profesioniști și aparate de ultimă generație. Prezența paletei largi de servicii oferite asigură confort oricărui pacient prin diminuarea timpului, toate tratamentele necesare efectuându-se în cadrul aceleiași clinici. Mai mult, echipa noastră este formată din medici specialiști pe fiecare ramură a stomatologiei.

 

Augmentare osoasă

Procedura pentru augmentarea osoasă la Alverna Dental Studio Augmentarea osoasă, denumită și grefare sau adiție osoasă este o procedură stomatologică frecvent întâlnită în orice cabinet stomatologic din Cluj, întreprinsă în urma unor cauze de natură traumatică, boli paradontale sau extracții dentare care nu au avut ulterior înlocuitor asupra cavității bucale. Aceasta este necesară în cazul introducerii implanturilor dentare. În urma atrofierii oaselor maxilarului printr-o micșorare semnificativă a volumului acestora, pacientul nu mai are o bază solidă pentru a permite introducerea implanturilor.

 

Chirurgie dentară

Chirurgie dentară: tehnicile moderne de aplicare.Cea mai des întâlnită procedură de chirurgie dentară sunt extracțiile dentare. Dinții afectați care nu mai pot fi salvați trebuie eliminați atât din motive de igienă, funcționalitate sau chiar estetice. Dacă se va întâmpla ca un anumit dinte să nu poată fi salvat și o intervenție chirurgicală de extracție în scop ortodontic este necesară, vom acționa în așa fel încât să reducem la maximum durerile și să evităm traumatismul.

 

Endodonție

Tratamentul de endodonție pentru eliminarea unei infecții dentare. Tratamentul de endodonție sau tratamentul de canal este operația efectuată pentru îndepărtarea unei infecții localizate la nivelul rădăcinii dintelui și al camerei pulpare. Formată dintr-o echipă de specialiști, tineri și devotați, Alverna Dental Studio, clinică dentară din Cluj-Napoca pune accent pe serviciile oferite fiecărui pacient. Tratamentul de endodonție este unul dintre ele. Ce este acesta?

 

Estetică dentară

Tratamente moderne și eficiente de estetică dentară în Cluj-Napoca. Estetica dentară este o formă de expresie a vizualului tot mai căutată în societatea actuală. Totuși, datorită acestui principiu devenit o prioritate, descoperirile științifice au creat o serie de materiale tehnice moderne care oferă premisele unei intervenții medicale nu doar corecte, dar și aspectuoase.Vezi mai mult

 

Implant dentar

Edentațiile pot fi rezolvate prin intermediul unui implant dentar. Dacă suntem privați de existența unui dinte poate să fie neplăcut din mai multe considOperații de implant dentar în Cluj prin tehnologia modernă.erente: estetice, practice – de masticație, psihologice, etc. Cu atât mai mult, în acestă societate în care aspectul fizic reprezintă o forță naturală care, de multe ori, ne aduce unele oportunități pe plan profesional.

 

Odontologie

Tratamentele odontologice de tratare a cariilor dentare. În domeniul stomatologic întâlnim și conceptul de odontologie. Aceasta se ocupă cu studiul și tratarea leziunilor de tip carie, dar și leziuni de uzură dentară, alături de fracturi și distrofii. În cazul unui dinte atacat de carie, scopul primar al medicului dentist este ca acesta să fie curățat în mod temeinic și să i se redea calitățile funcționale, estetice și morfologice. Prin aceste tratamente se urmărește restabilirea integrității dinților naturali.

 

Ortodonție

Alinierea dinților cu ajutorul tratamentelor oferite de ortodonție. Tratamentul de orodonție are implicații ample pentru alinierea dinților. Se poate ajusta alinierea dinților cu o multitudine de tratamente ortodontice, atunci când aceștia sunt prea îngrămădiți sau prea distanțaţi, atunci când există dinți extrudați sau incluși. Alverna Dental Studio deține un personal calificat în fiecare domeniu de specialitate din cadrul stomatologiei.

 

Profilaxie

Proceduri moderne de aplicare a profilaxiei la Cluj. Profilaxia reprezintă totalitatea măsurilor medico-sanitare de prevenire a bolilor din cavitatea bucală sau avansarea celor deja existente. Cel mai bun tratament posibil este evitarea și prevenirea apariției problemelor dentare. Aplicarea unei igiene riguroase, ireproșabile, duce la o probabilitate cu până la 60 de ori mai mică de apariție a cariilor dentare, conform studiilor de specialitate. De asemenea, verificarea periodică a dentiției contribuie în mod semnificativ la acest aspect.Vezi mai mult

 

Protetica

Servicii moderne de protetica dentară. Protetica se referă la procedurile efectuate în orice clinică stomatologică în vederea restaurării esteticii și funcționalității aparatului dento-maxilar, alături de refacerea estetică a zâmbetului, prin acțiuni reparatorii. Acest proces este realizat cu ajutorul unor proteze biocompatibile, ce poate fi mobilă sau fixă. În protetică, este foarte importantă comunicarea cu pacientul, proces în urma căruia se stabileşte tipul de lucrare protetică, se fac comparații între diferite tipuri de lucrări, se iau în calcul ipotezele folosirii diferitelor tipuri de materiale şi se pun în balanță avantajele sau dezavantajele folosirii acestora în cazul concret al fiecărui pacient.

 

Urgențe stomatologice

Sfaturi de la Alverna Dental Studio privind orice urgențe stomatologice în Cluj. S-a constat că multe urgențe stomatologice în Cluj au apărut la pacienții care au evitat o vizită la medicul stomatolog. Acestea pot implica afecțiuni grave ce trebuie tratate la timp. De aceea este importantă o vizită imediată la constatarea unor anumite simptome persistente. Urgențele de natură stomatologică sunt la fel importante precum cele de ordin medical.Vezi mai mult

SURSA: website Alverna Dental Studio

 

 

One comment

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Dental Marketing logo
Dental Marketing logo
newsletter

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

newsletter

Dacă vrei să fi la curent cu noutățile din domeniul marketingului dentar, înscrie-ți adresa de e-mail în baza noastră de date abonându-te la newsletter. Păstrează conceptul Digiral Dental Marketing aproapre de tine.

dental digital marketing ®

Am inventat conceptul digital dental marketing pentru abstractizarea unui set de instrumente de marketing digital, dedicate domeniului medicinei dentare. Credem în acest concept. Inovăm pe această nișă.

Copyright by Smartifact. Toate drepturile rezervate. ANPC